Швеция оттегли препоръката към своите граждани да не пътуват, освен

...
Швеция оттегли препоръката към своите граждани да не пътуват, освен
Коментари Харесай

Швеция отмени препоръката си да не се пътува до България, Румъния и Нидерландия

Швеция оттегли препоръката към своите граждани да не пътуват, освен по неотложни причини, до Нидерландия, България и Румъния, съобщи БТА.

По-рано страната оттегли и препоръката да не се пътува до Андора, Белгия, Дания, Франция, Гърция, Исландия, Италия, Хърватия, Лихтенщайн, Люксембург, Монако, Норвегия, Полша, Португалия, Сан Марино, Швейцария, Испания, Чехия, Германия, Унгария, Ватикана и Австрия.

В изявление в сайта на външно министерство остава препоръката до 9 септември да не се пътува по несъществени причини до други страни от ЕС или Шенген, които не са сред упоменатите по-горе, а също и до Великобритания, както и препоръката до 15 ноември да не се пътува до останалата част от света.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11755  Според РЗИ болестта в дом Според РЗИ болестта в дом " Възраждане " в Русе евентуално идва от околните на потребителите  30 пациенти с COVID-19 се лекуват в лечебни заведения в Русенско 30 пациенти с COVID-19 се лекуват в лечебни заведения в Русенско  Окончателно: Здравната епидемиологична конюнктура се удължава до края на септември Окончателно: Здравната епидемиологична конюнктура се удължава до края на септември
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР