Шведски лекари регистрираха за пръв път в страната заразен с

...
Шведски лекари регистрираха за пръв път в страната заразен с
Коментари Харесай

Швеция откри за пръв път в страната новия щам на COVID-19

Шведски лекари регистрираха за пръв път в страната заразен с новия вариант на коронавируса, открит неотдавна във Великщобритания. Това съобщи днес пред журналисти говорителката на здравните власти Сара Бюфорс, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Мутиралият вирус е установен в провинция Сьодерманланд у човек, пътувал до Обединеното кралство и поставен след това под карантина. В семейството му няма други заразени. Бюфорс прикани всички, завърнали се от Великобритания, да се тестват и да се поставят в самоизолация.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17373  Обявиха значима информация за старта на имунизацията против COVID-19 в България Обявиха значима информация за старта на имунизацията против COVID-19 в България  Правилата на третия локдаун в Австрия Правилата на третия локдаун в Австрия  Унгария е измежду първите в Европейски Съюз, почнали да инжектират имунизацията на Пфайзер/Бионтех Унгария е измежду първите в Европейски Съюз, почнали да инжектират имунизацията на Пфайзер/Бионтех
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР