Шанън от Йоркшир си мислела, че никога нямча да може

...
Шанън от Йоркшир си мислела, че никога нямча да може
Коментари Харесай

Тя имаше проблем със забременяването, но се случи чудо и роди необикновено дете

Шанън от Йоркшир си мислела, че никога нямча да може да роди дете. Лекарите й казали, че заради здравословните проблеми, които има, шансът за забременяване е почти никакъв. Но после се случило чудото.
5 дни след секциото Мел влезе под душа и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си (СНИМКИ 18+)
22-годишната жена от малка имала хормонални проблеми. Накрая я диагностицирали със синдром на поликистозни яйчници, което й давало едва 10% шанс да износи и роди дете.
Младата жена отказала да се примири и три години упорито опитвала да забременее. Накрая щастието й се усмихнало и Шанън родила здравото момиченце Ава.





Тя се родила албинос, което се характеризира с частично или напълно отсъствие на пигментацита на кожата, косите и очите.



" Да стана майка винаги е било моя мечта. Ава е моето чудо, дори повече, след като бе диагностицирана, че е албинос ", казва Шанън. Тя признава, че все пак се страхува какво следва оттук нататък. Най-вече, че хора, родени като албиноси, често имат проблеми с очите.
32-годишна майка написа медицинска история след като нейните близнаци... (СНИМКИ/ВИДЕО)
" Може би няма да може да кара кола, или пък се боя, че ще й се подиграват в училище. Но много ми се иска тя да се обича и да се приема такава, каквато е, защото наистина е нашето чудо ", казва гордата майка.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР