Чух се с жената на Красимир Узунов. Бог да го

...
Чух се с жената на Красимир Узунов. Бог да го
Коментари Харесай

Борисов анонсира важни предстоящи срещи и посещения

Чух се с жената на Красимир Узунов. Бог да го прости. Отиде си един прекрасен човек, беше ми приятел. Оставил е голяма диря в съзнанието на хората, които го познаваха ". Това заяви премиерът Бойко Борисов в Египет, където е за срещата на върха между лидерите на ЕС и Лигата на арабските държави.

" Искам да привлечем колкото се може повече големи участници, компании в Саудитска Арабия правят големи газопроводи. Знаете за смесените предприятия със Саудитска Арабия.

Борисов проведе важен разговор за бъдещето на газовия хъб " Балкан " (СНИМКИ)

Ние инвестирахме много във взаимовръзките ни. Ако нещо се разклати в Саудитска Арабия, Сирия е като пионерска организация ", каза той. " Огромен интерес има към България, потвърдено е това и от краля, и от външния им министър. Независимо от огромните различия, които има, само диалогът може да помогне за борбата с тероризма, борбата с миграцията ", допълни Борисов.

" Люксембуркският интерес каза, че всяка една толерантност носи повече за различните. Тежка беше срещата, но в крайна сметка по-добре е да си говорим и да се напътстваме, от войните ", добави премиерът. " Имам много работа, политически лидери не искам да коментирам. Не се бъркам в техните решения. Когато взимаш страната на една партия, се превръщаш в политически лидер ", каза по адрес на президента Румен Радев Борисов. " Изказванията на Орбан и на люксембургския премиер са толкова противоречиви.

България е пример как работи с Турция и едновременно с Гърция, Кипър, Ливан. Ние не разваляме приятелства за сметката на нови. Развиваме с Египет връзките си в сферата на културата, медицината ", коментира той. " С Майк Пенс говорихме за НАТО, четвъртък и петък Столтенберг ще е тук, а в понеделник идва руският премиер. България е лоялен член на ЕС и на НАТО с прагматична политика. Ако има толкова ербап някой, може да се справи по-добре предполагам ", каза още Бойко Борисов.

" На никоя държава не й добре президентът да излезе и да каже, че приема няколко милиона мигранти. Това може да си го позволи само Ердоган, темата е деликатна. Виждате какво става в Мексико и Венецуела, спорът за оградата дори доведе до извънредно положение ", добави премиерът. " С Ципрас си говорихме да направим една четиристранна среща - Сърбия, Македония, Гърция и България. С колегите вървим много напред. Казах му, че до юни ние ще направим първата копка за интерконектора с Гърция - той ни е много важен за диверсификацията на газовия хъб " Балкан ", заяви той.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР