Чуждестранните работници в Австралия, които са загубили работата си заради

...
Чуждестранните работници в Австралия, които са загубили работата си заради
Коментари Харесай

Австрия изгони всички чужденци, които са останали без работа

Чуждестранните работници в Австралия, които са загубили работата си заради кризата с коронавируса, могат да си се приберат в собствените страни, заяви днес министърът на държавното съкровище Джош Фрайденберг в телевизионно интервю, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5083
Той бе попитан дали правителството трябва да разшири обхвата на програмата на стойност 130 милиарда австралийски долара (65 милиарда щатски долара) за субсидиране на работодателите, така че да включва чуждестранните работници и работещите на непостоянен трудов договор.

Фрайденберг каза, че правителството ще похарчи общо 320 милиарда австралийски долара (203 милиарда щатски долара) за запазване на работни места и за подпомагане на безработните. Той заяви, че тази сума удря значително държавната хазна и че трябва все някъде да се сложи точка.

Министърът заяви, че ще има значително увеличаване на безработицата и намаляване на икономическия растеж в резултат от кризата с COVID-19, предаде БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5083  За първи път в историята на БПЦ през днешния ден върбови клончета няма да се раздават За първи път в историята на БПЦ през днешния ден върбови клончета няма да се раздават  От през днешния ден наложително всеки с маска или шал на публично място От през днешния ден наложително всеки с маска или шал на публично място  EK: Възрастните хора в изолираност до края на годината EK: Възрастните хора в изолираност до края на годината
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР