Чилийските медици са регистрирали 888 нови случая на заразяване с

...
Чилийските медици са регистрирали 888 нови случая на заразяване с
Коментари Харесай

В Чили е регистриран рекорден брой заразявания с COVID-19 за денонощие

Чилийските медици са регистрирали 888 нови случая на заразяване с коронавирус, общият брой надхвърля 16 000 души. Това съобщи днес здравният министър на Чили Хайме Манялич.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6826
" Днес съобщаваме за 888 нови случая, потвърдени с ПСР-тест. От тях 780 са със симптоми, а 108 са без симптоматика ", каза министърът на пресконференция, излъчена на живо по телевизия " Телетресе ", цитирана от БТА.

Руският премиер Михаил Мишустин е заразен с COVID-19

Общият брой на заразените достигна 16 023 души. От болестта, предизвиквана от коронавируса, за денонощие в Чили са починали 11 души. Общият брой на жертвите на пандемията е 227 души. Оздравелите са 8580.

На 28 април заместник-министър Паула Даса заяви на пресконференция, че според министерството на здравеопазването Чили излиза на плато в заболеваемостта, тъй като броят на новите случаи за денонощие се задържа на едно равнище - около 400-500 случая.

Чилийските власти съобщиха за първия потвърден случай на заразяване с коронавируса на 3 март. От 18 март границите на Чили са затворени за чужденци. Президентът обяви извънредно положение.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6826  Руският министър председател Михаил Мишустин е инфектиран с COVID-19 Руският министър председател Михаил Мишустин е инфектиран с COVID-19  Няма нови инфектирани с ковид в Черна гора, пораства броят на излекуваните Няма нови инфектирани с ковид в Черна гора, пораства броят на излекуваните  Борис Джонсън: Преминахме пика на епидемията от COVID-19 Борис Джонсън: Преминахме пика на епидемията от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР