Чешкото правителство се събира днес на извънредно заседание за обсъждане

...
Чешкото правителство се събира днес на извънредно заседание за обсъждане
Коментари Харесай

Чехия обсъжда смекчаване на ограниченията срещу коронавируса

Чешкото правителство се събира днес на извънредно заседание за обсъждане на епидемиологичната ситуация в страната и възможностите за значително смекчаване на действащите ограничения заради коронавируса, предаде ТАСС.

Според чешките медии има предложения от следващата седмица да се разреши на ресторантите и другите заведения за обществено хранене и магазините да работят при спазване на санитарните мерки. Не е изключено да се отмени забраната на свободното движение на гражданите, която действа от 23:00 до 05:00 ч. Очаква се и увеличаване на разрешения брой на участниците в публични прояви, който сега е шест души.

В Чехия за изминалото денонощие са установени 2667 новозаразени, с 1791 по-малко от предишния ден, но е възможно понижението да се дължи на по-малкия брой тестове през уикенда.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15925  Жена от Сингапур роди бебе с антитела против ковид Жена от Сингапур роди бебе с антитела против ковид  Отварят магазини и заведения за хранене от 3 декември в Чехия Отварят магазини и заведения за хранене от 3 декември в Чехия  Затвориха две заведения в Столипиново Затвориха две заведения в Столипиново
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР