Чехия регистрира днес най-големия ръст на нови случаи на коронавируса

...
Чехия регистрира днес най-големия ръст на нови случаи на коронавируса
Коментари Харесай

Чехия отчете най-големия дневен ръст на новозаразени с COVID-19 от два месеца

Чехия регистрира днес най-големия ръст на нови случаи на коронавируса от два месеца, като дневното увеличение надхвърли 100 души за трети път от средата на април, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9503
Броят на новите случаи на заразени бе 118 вчера, съобщи здравното министерство, което е най-голямото нарастване от 21 април. От май Чехия облекчава ограниченията, свързани с възпиране на разпространението на новия коронавирус.

Чехите свалят маските от 1 юли

Страната отчита към тази сутрин общо 10 283 случая на коронавирус, от които почти три четвърти са оздравели. Броят на починалите от заразата е 334, което е доста малко в сравнение със западните й съседи.

С намаляването на случаите правителството започна да се фокусира върху локални мерки, вместо върху общонационални ограничения за възпиране на разпространението на коронавируса.

Според здравните служители в страната има две огнища на заразата - в Прага и в източния миньорски район Карвина, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9503  Китай заяви за 25 нови заболели от COVID-19 в Пекин Китай заяви за 25 нови заболели от COVID-19 в Пекин  Сингапур анулира множеството карантинни ограничения, Южна Корея и Индия записаха нови случаи на ковид Сингапур анулира множеството карантинни ограничения, Южна Корея и Индия записаха нови случаи на ковид  Ново огнище на COVID-19 в полицията в Пазарджик Ново огнище на COVID-19 в полицията в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР