Четири нови случая на Covid-19 са регистрирани през последното денонощие

...
Четири нови случая на Covid-19 са регистрирани през последното денонощие
Коментари Харесай

Четири нови случая на Covid-19 в Сливенско за денонощие

Четири нови случая на Covid-19 са регистрирани през последното денонощие в община Сливен, съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11235
Трима от заболелите са жители на града, един – на малко населено място.

Вижте къде са новите заразени с COVID-19 в страната

Възрастта им варира от 25 до 79 години. От новозаразените най-възрастният пациент е самотноживееща жена от Сливен, която е в по-тежко състояние и е приета в инфекциозното отделение на областната МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “.

Още двама от заболелите са хоспитализирани, един е на домашно лечение, по данни на РЗИ. Случаите не са свързани. Няма данни инфектирането да е станало в семейна среда или на работното място. Към момента активните случаи на коронавирусни инфекции в Сливенска област са общо 64 - 36 са в община Сливен, 21 в община Нова Загора, в община Твърдица са пет и община Котел - двама.

Нови 10 жители на областта са поставени под домашна карантина и общият брой на карантинираните към момента възлиза на 171 души.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11235  Как да се пазим от COVID-19: Търсете дезинфектанти, които съдържат най-малко 70% алкохол и са в течно положение, а не гел Как да се пазим от COVID-19: Търсете дезинфектанти, които съдържат най-малко 70% алкохол и са в течно положение, а не гел  За пръв път от 3 месеца - Словакия разгласи рекорден брой на новoзаразени с COVID-19 За пръв път от 3 месеца - Словакия разгласи рекорден брой на новoзаразени с COVID-19  Новите регистрирани носители на ковид в Добричка област са се тествали по свое предпочитание Новите регистрирани носители на ковид в Добричка област са се тествали по свое предпочитание
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР