Четири нови жертви - трима мъже и една жена, е

...
Четири нови жертви - трима мъже и една жена, е
Коментари Харесай

COVID-19 взе още четири жертви в Гърция

Четири нови жертви - трима мъже и една жена, е взела болестта COVID-19 в Гърция, съобщава в. " Катимерини ". Починали са трима души в Атина и един в Солун, с което общият брой на смъртните случаи от новия коронавирус в Гърция нарасна на 67, съобщава гръцката телевизия Скай.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4114
До 3 април гръцката държава е събрала 4,25 милиона евро от глоби, наложени заради нарушения на ограничителните мерки във връзка с пандемията, съобщава още " Катимерини ".

Гръцката полиция съобщи, че след 23 март, когато бяха въведени ограничения за придвижването, са били установени 17 358 нарушения, при които са наложени глоби от 150 евро, или общо над 2,6 милиона евро. Повечето от нарушенията са установени в района на Атика, на второ място е Солун, следван от Йонийските острови и Западна Гърция.

Пандемията от коронавирус може да струва на световната икономика над 4 трилиона долара

Глоби са били наложени също на търговци и на фирми за кетъринг, за които бе наложена забрана за дейност по-рано през март. Сред компаниите са установени 330 нарушения до 3 април, а наложените глоби от 5000 евро са вкарали в хазната над 1,6 милиона евро.

Говорителката на гръцката полиция Йоана Роциоку заяви пред агенция АНА-МПА, че повечето хора спазват ограничителните мерки, наложени за възпиране на епидемията, и им благодари за това.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4114  Нови случаи на ковид в Малайзия, Индонезия и Филипините Нови случаи на ковид в Малайзия, Индонезия и Филипините  В Япония случаите на COVID-19 порастват В Япония случаите на COVID-19 порастват  12 антидопингови лаборатории лимитират работата си поради ковид 12 антидопингови лаборатории лимитират работата си поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР