Четиринайсет са доказаните към момента случаи на хора с коронавирус

...
Четиринайсет са доказаните към момента случаи на хора с коронавирус
Коментари Харесай

14 са доказаните досега случаи на новия коронавирус в Бургас

Четиринайсет са доказаните към момента случаи на хора с коронавирус в Бургас. Четирима от тях са настанени в Инфекциозното отделение на УМБАЛ в града. Това съобщи кметът Димитър Николов, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3049
Втората проба на пациентката от Карнобат е положителна, въпреки доброто ѝ общо състояние. Затова тя остава за лечение в болницата.

338 са регистрираните случаи на COVID-19 у нас

След първа положителна проба, се очаква днес да излезе втората на едно от настанените за лечение медицински лица с коронавирусна инфекция. Ако е отрицателна, предстои изписване в началото на седмицата. В добро състояние са и четиримата настанени в болница пациенти с коронавирус в Бургас. Днес пристигна поредна доставка със специален медикамент за тяхното лечение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3049  До границата с Турция: Почистиха 30 тона боклуци в сектора от Автомагистрала До границата с Турция: Почистиха 30 тона боклуци в сектора от Автомагистрала " Марица "  Най-големият производител на ръкавици в света чака дефицит поради усилването на битката с ковид Най-големият производител на ръкавици в света чака дефицит поради усилването на битката с ковид  Съдът взема решение по скайп за мярката на извършител на карантината в София Съдът взема решение по скайп за мярката на извършител на карантината в София
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР