Четирима съдии от Върховния административен съд са с положителен резултат

...
Четирима съдии от Върховния административен съд са с положителен резултат
Коментари Харесай

Четирима върховни съдии с коронавирус

Четирима съдии от Върховния административен съд са с положителен резултат за коронавирус. Това каза пред колегите си от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет председателят на съда Георги Чолаков  Георги Чолаков Георги Чолаков е председател на Върховния административен съд, избран с гласовете на 20 от общо 25.

Той предупреди, че заради увеличаващия се брой на положителни за COVID-19 работата в системата на административното правораздаване се организира все по-трудно.

Чолаков се обърна към съдебните кадровици с въпроса дали не трябва да се преразгледат противоепимичните правила в съдилища и се позова и на статистиката за отложените през периода на извънредното положение дела. Те са 1192 в цялата страна.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13894  Община Търговище приема поръчки за доставки по домовете Община Търговище приема поръчки за доставки по домовете  Кметът на Смолян подложен под карантина Кметът на Смолян подложен под карантина  Не сложиха Бенямин Нетаняху под карантина Не сложиха Бенямин Нетаняху под карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР