Четирима медици са диагностицирани с коронавирус през последното денонощие в

...
Четирима медици са диагностицирани с коронавирус през последното денонощие в
Коментари Харесай

Четири нови случая на заразени с коронавирус медици в Ловешка област

Четирима медици са диагностицирани с коронавирус през последното денонощие в Ловешка област, съобщават от Регионалната здравна инспекция.

Така само за два дни случаите на заразен медицински персонал стават общо осем.

Новодиагностицирани са лекар от Ловеч, работещ в лечебно заведение в Плевен, лекар от Троян в извънболнична помощ, лекар и лаборант от ловешката болница.

Общо положителните проби за COVID-19 в областта през последното денонощие са 40, като най-много - 17, са в община Ловеч.

Хоспитализирани са 15 души, всички останали са на домашно лечение и изолация. Пет от случаите са от семейни огнища на положителни и съобщени случаи. Останалите случаи нямат епидемиологична връзка по между си.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15921  Борисов: Дай Боже до две седмици да понижат числата на инфектираните с COVID-19

Борисов: Дай Боже до две седмици да понижат числата на инфектираните с COVID-19  Сачева: Не чакаме безработицата до края на 2020-а да е повече от 7% Сачева: Не чакаме безработицата до края на 2020-а да е повече от 7%  Хонконг записва 115 нови инфектирани с ковид за денонощието Хонконг записва 115 нови инфектирани с ковид за денонощието
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР