Четирима души са починали в Северна Македония вследствие на COVID-19

...
Четирима души са починали в Северна Македония вследствие на COVID-19
Коментари Харесай

COVID-19 в Северна Македония: Нови случаи и жертви

Четирима души са починали в Северна Македония вследствие на COVID-19 през изминалото денонощие, предаде сръбското радио Б92.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9934
Според информацията, обявена от здравния министър в Скопие Венко Филипче, че през отчетния период са били установени 126 нови носители на заразното заболяване. " От първия регистриран случай (26 февруари) към днешна дата инфекцията е отнела живота на 302-ма души, а общо инфектираните са били 6334-ма ", е написал той във Фейсбук.

Министърът е допълнил, че през изминалите двадесет и четири часа били излекувани 48 пациенти. " С това броят на хората, които са преборили COVID-19, е достигнал 2475 ", е посочил още министърът на здравеопазването на балканската страна.

" За последните почти четири месеца са били извършени 60 773 теста, а за последното денонощие – 1140, " допълнил е Филипче в социалната мрежа.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9934  Няма нови чиновници на Инспекцията по труда, инфектирани с COVID-19 в Кюстендил Няма нови чиновници на Инспекцията по труда, инфектирани с COVID-19 в Кюстендил  Сърбия чака пика на ковид до 5-6 дни Сърбия чака пика на ковид до 5-6 дни  Австрия предизвести жителите си да не пътуват до страни от Западните Балкани поради взрива на COVID-19 Австрия предизвести жителите си да не пътуват до страни от Западните Балкани поради взрива на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР