Четвърт от италианците вярват в конспиративни теории за епидемията от

...
Четвърт от италианците вярват в конспиративни теории за епидемията от
Коментари Харесай

Една четвърт от италианците вярват в конспиративни теории за епидемията от COVID-19

Четвърт от италианците вярват в конспиративни теории за епидемията от КОВИД-19, показва публикувано днес социологическо проучване.

Един от всеки петима италианци вярва, че вирусът е бил създаден в лаборатория и разпространен нарочно, за да се промени глобалното равновесие. Според пет на сто от запитаните вирусът изобщо не съществува, а е използван като претекст за контролиране на хората и икономиката.

Всеки трети мисли, че вирусът е бил създаден от китайците, за да бъдат отслабени другите страни, а 21 процента са на мнение, че зад него стоят мултинационалните интернет компании и целта им е да натрупат състояние от него.

Що се отнася до ваксините, 44 процента биха се ваксинирали без колебание, а 26 на сто - само ако е задължително. Единайсет процента казват, че няма да се ваксинират дори да е задължително, а 19 на сто не могат да вземат решение.
В проучването, направено за телевизия " Ла7 ", са участвали 800 души.

Италия, първата засегната европейска страна от новия коронавирус през февруари, прехвърли вчера прага от 50 000 починали от общо над 1,4 милиона заразени.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15635  Кметовете на Ямбол и Стралджа са с позитивни проби за Covid-19 Кметовете на Ямбол и Стралджа са с позитивни проби за Covid-19  Жена с диабет и два инсулта чака 4 дни кола за спешна помощ в Сливен Жена с диабет и два инсулта чака 4 дни кола за спешна помощ в Сливен  Учени: Оцетът е безсърдечен палач на COVID-19? Учени: Оцетът е безсърдечен палач на COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР