Четвърти ден подред Индия отчита под 40 000 нови случая

...
Четвърти ден подред Индия отчита под 40 000 нови случая
Коментари Харесай

Четвърти пореден ден Индия отчита под 40 000 нови случая на коронавирус

Четвърти ден подред Индия отчита под 40 000 нови случая на коронавирус.

С 35 551 нови случая днес общият брой на заразените става 9,53 милиона, показват данните на здравното министерство, цитирани от Ройтерс, предаде БТА.

Броят на новите случаи в Индия спада, след като през август и септември страната регистрираше най-големия дневен ръст на новите случаи в света.

Сега се наблюдава спад въпреки празниците миналия месец, за които специалистите предупредиха, че може да доведат до рязко увеличение в числеността на инфекциите.

При все това Индия остава втора по потвърдени случаи в света след САЩ, където заразените са над 13,7 милиона.

Смъртните случаи в Индия през последното денонощие са се увеличили с 526 и вече са общо 138 648, съобщи здравното министерство.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16132  Таня Цанева от ЦИК: Ще се мисли по какъв начин ще гласоподават хората под карантина Таня Цанева от ЦИК: Ще се мисли по какъв начин ще гласоподават хората под карантина  Австрия построява съвременен хладилен център за медикаменти Австрия построява съвременен хладилен център за медикаменти  Шефът на Шефът на " Пфайзер " прикани държавните управления да не бързат с отварянето на стопанските системи си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР