Черният дроб е един от основните и може би единственият орган, който

Черният дроб е един от основните и може би единственият орган, който ...

Ефективна домашна рецепта за почистване на черния дроб.Черният дроб е един от основните и може би единственият орган, който може да се регенерира. Ако обаче не му обръщате внимание, ще пострадат и други органи, чиято работа зависи от черния дроб и това ще създаде ефекта на бумеранга по цялото ви тяло.
Всичките останали органи са зависими от черния дроб. Ако черният дроб е здрав и тялото е здраво ", пише средновековният учен и лекар Авицена за значението на нашия естествен филтър.

9 неща, с които трябва много да внимавате, ако искате да имате здрав черен дроб
Повечето хора ще кажат: "Черният ми дроб не боли". И това е вярно, дори когато е увреден, черният дроб наистина не боли, защото в него няма нервни окончания. Можем да почувстваме само тежестта и дискомфорта, когато увеличеният черен дроб натиска съседните органи.
 Предлагаме ви стара рецепта за естествен почистващ препарат на черния дроб, който може лесно и бързо да се приготви у дома. Опитайте го и тялото ви ще ви благодари.

Болки в корема – ето кой орган ви боли
Почистване на черния дроб у дома
Тежест след хранене, болка в стомаха, слабост, недостиг на въздух? Време е да пречистите черния си дроб! Най-добре е да направите това веднага с цвекло. Опитайте се да използвате корени, отглеждани натурално, без да са използвани торове и химикали.

Рецептата за пречистване на черния дроб четете в най-полезния сайт Zdrave.to.

Източник: blitz.bg