Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак

...
Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак
Коментари Харесай

Падна голяма тайна около бебето на Никол Станкулова

Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак сега разкри подробности около бременността си, както и сподели какво име е избрала за своята дъщеря, съобщи еdna.bg.
Никол беше до последно на екран, прикриваше коремчето си с по-широки дрехи и така и не коментира слуховете, че чака дете. През уикенда красавицата реши да открехне малко завесите над личния си живот и отговори на въпроси на свои фенове в Instagram. Тя сподели, че дъщеря ѝ се казва Теа и разкри, че майчинството ѝ харесва, но е голямо предизвикателство.

Супермоделката Наталия Водянова облече секси рокля, от която всички изгубиха ума и дума (СНИМКИ)
Синоптичката опроверга слуховете, че е родила доста по-рано и сподели, че е родила дъщеря си в края на девети месец.
Тя разказа още, че е качила само 11 килограма по време на бременността и ги е свалила 5 дни след раждането, без дори да разбере как. Щастливата мама сподели, че в момента тежи 55 кг, но не спазва никакви диети и режими и дори не спортува от години, защото трудно намира желания и мотивация за такива неща.

Експерт по езика на тялото разбули голяма мистерия около Меган Маркъл и принц Хари! (СНИМКИ)
" Нямам никакъв режим на хранене, за съжаление, ям хаотично и каквото срещна по пътя. В момента спя някъде по 3-4 часа на денонощие ", казва Никол.
Тя разкри още, че има човек до себе си и планират да имат поне две деца. В момента и майка ѝ помага в отглеждането на бебето, тъй като тя е решена да се върне на работа съвсем скоро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР