Чарли Шийн говори открито за новия си живот като трезвеник

...
Чарли Шийн говори открито за новия си живот като трезвеник
Коментари Харесай

Невероятно, но факт! Чарли Шийн спря пиенето и проститутките

Чарли Шийн говори открито за новия си живот като трезвеник в ексклузивно интервю за Дейли Мейл. Холивудската звезда заяви, че се чувства " невероятно " и здравето му е " по-добро от всякога " по повод отбелязването на година от трезвеността му през декември.

Преди 12 месеца 53-годишният Шийн най-накрая загърби алкохола, наркотиците и купоните. Той каза, че си ляга в 21 часа и прекарва времето си в четене на „ здравословни сценарии “ и следене на новините.

Чарли реши да поеме по правилния път през декември 2017 г., след като се умори от тежкия си начин на живот.
Шийн призна: „ Всяка нощ започваше с добри намерения, но винаги завършваше със свестни хора, които трябваше да разчистват безредиците ми. Уморих се да се извинявам за неща, които не помня “.

В ексклузивното интервю звездата от „ Двама мъже и половина “ обещава никога повече да не се доближава до порно актриси. Чарли се надява също да поднови успешната си филмова и телевизионна кариера отпреди няколко години.
Чарли Шийн призова и други знаменитости да разкрият, че са серопозитивни.

Лияна потвърди новина на " ШОУ ": Разделих се с бизнесмена Цветан Петков
В определен момент Шийн стана по-известен с любовта си към партита, алкохола, проститутките и наркотиците, отколкото с актьорската си работа.
През 2012 г. той беше диагностициран с ХИВ - шокиращо разкритие, което той направи три години по-късно - през 2015 г.
Чарли признава, че все още не може да се отърве от тютюнопушенето, но работи върху това. Той споделя, че роднините му са развълнувани от неговата трансформация.

„ Вече не прекъсвам хората. Не губя неща. Много съм прецизен. И децата ми наистина виждат този супернадежден човек. Те могат да разчитат на мен в това да бъда техен пример. Днес те имат най-добрата версия на баща си “.

Шийн има дъщеря Касандра на 34 години, две дъщери - Сам (14) и Лола (13) от брака му с Денис Ричардс и близнаците - Боб и Макс (9) от бившата му съпруга Брук Милър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР