Чалга звездата Борис Дали далеч не е безмозъчен певец, който

...
Чалга звездата Борис Дали далеч не е безмозъчен певец, който
Коментари Харесай

Това е милионерът на чалгата

Чалга звездата Борис Дали далеч не е безмозъчен певец, който може единствено да пее за пари, да сваля хубави жени и да кара бързи коли .
Всъщност кадърът на „ Пайнер “ е доста находчив бизнесмен. Справка в Търговския регистър показва, че Борис е едноличен собственик на три фирми, като любопитното е, че и за трите е посочил множество различни дейности, включително „ социални грижи с настаняване за възрастни лица “, пише " Галерия ".

Мелания Тръмп потъна в скръб! (СНИМКИ)
От данните става ясно, че само от едната си фирма Дали е изкарал над 1 милион лева. За периода от 2012 до 2017 година включително нетните приходи възлизат общо на 1 425 000 лева, като само за 2017 нетните приходи са приблизително половин милион.
Другата фирма на Борис далеч не е толкова успешна и отчита сравнително малки нетни приходи – средно по 38 хиляди на година, а за третата фирма няма данни.

Тежка драма и брутална караница тлее от години в кралското семейство, ще последва ли нещо по-страшно?
Самият изпълнител няколко пъти е споделял с половин уста, че се занимава с много неща и далеч не се изхранва единствено с музика. Обаче обича да избягва какви точно бизнес начинания върти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР