Центърът за градска мобилност, съвместно с екипи на СДВР ще

...
Центърът за градска мобилност, съвместно с екипи на СДВР ще
Коментари Харесай

Полиция дебне за маски в метрото и магазините в София

Центърът за градска мобилност, съвместно с екипи на СДВР ще дебнат за спазване на протиепидемичните мерки в градския транспорт, включително метрото.

Служители на столичният инспекторат и униформени пък ще следят за маски и спазване на дистанция в магазините. Това гласи заповед на кмета на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

ЦГМ и полицията ще следят за спазването на мерките в закрити обществени места, в т. ч. лечебни и здравни заведения, аптеки, оптики, национални центрове по проблемите на общественото здраве, административни учреждения и други места, в които се обслужват или имат достъп гражданите, железопътни гари и автогари, летища, метростанции, търговски обекти, църкви, манастири, храмове, музеи и др.



Органите на реда съвместно със Столичния инспекторат пък ще следят за дистанция, маски или шлемове в магазините.

Кметът нарежда да се предприемат необходимите действия и да създадат необходимата организация, за създаване на нарочни екипи, които да извършват проверки.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13663  Словакия ще наложи частична карантина от събота до 1 ноември поради епидемията Словакия ще наложи частична карантина от събота до 1 ноември поради епидемията  Откриха нарушавания в тази ситуация с умрялата жена, върната от пет лечебни заведения Откриха нарушавания в тази ситуация с умрялата жена, върната от пет лечебни заведения  Николай Бареков: Лекувам се 12-ти ден от COVID-19, пия два антибиотика, с цел да прескоча трапа Николай Бареков: Лекувам се 12-ти ден от COVID-19, пия два антибиотика, с цел да прескоча трапа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР