Целият персонал от близо 300 служители на шивашка фабрика в

...
Целият персонал от близо 300 служители на шивашка фабрика в
Коментари Харесай

Тестват персонала на шивашка фабрика заради COVID-19

Целият персонал от близо 300 служители на шивашка фабрика в Димитровград ще бъде подложен на PCR-тестове след установен случай на заболяла работничка. Това съобщи директорът на РЗИ - Хасково д-р Соня Димитрова.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10447
Заетата в предприятието се е подложила на изследване на друго място в страната и пробата й за инфекцията се е оказала положителна, както по-рано оповестиха днес от Областния оперативен щаб.

Във фирмата вече бе извършена проверка. Направена е необходимата организация, предприети са мерки за недопускане на разпространението на заразата. Още днес сутринта е била извършена пълна дезинфекция на помещенията, допълни д-р Димитрова.

До излизането на резултатите от тестовете, които ще бъдат за сметка на работодателя, два цеха в производствената база остават затворени.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10447  Антителата против COVID-19 се предават на бебето от майчината кърма Антителата против COVID-19 се предават на бебето от майчината кърма  Австралийски служители на реда: Обличайте се! Австралийски служители на реда: Обличайте се!  Бившият национал по битка Николай Щерев умря от ковид Бившият национал по битка Николай Щерев умря от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР