Хубави новини - прекрасно време. Препоръчвам ви да прекарате деня

...
Хубави новини - прекрасно време. Препоръчвам ви да прекарате деня
Коментари Харесай

Малкоданска обяви супер новина и призова мераклиите да...

Хубави новини - прекрасно време. Препоръчвам ви да прекарате деня на открито. Днес ще има слънце навсякъде и слаб до умерен вятър. Сандански е пример за район с по-високи температури. Това заяви в ефира на " Събуди се " синоптичката Гергана Малкоданска.

" Времето ще е чудесно за разходки. Предупреждавам обаче, че има значителна лавинна опасност в планините. Вятърът и там днес ще утихне " каза тя.

" Времето ще е прекрасно иначе за практикуване на ски и сноуборд. Температурите ще са положителни, над нулата ", добави Малкоданска.

" Ще има и застудяване и през този месец. Обширният антициклон, който се движи близо до нашата страна, ще остане тук и следващата седмица. Следващите дни ще са топли без дъжд ", каза тя.

" Тази седмица температурите ще са високи. Във вторник ще захладнее, но само в рамките на един ден. Новото захлаждане ще започне от петък и ще продължи до неделя. Не се очакват значителни снеговалежи обаче ", прогнозира синоптичката.

" Последната седмица на февруари ще е топла и спокойна ", завърши тя.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви информираме в реално време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР