„Хората на Острова са много ентусиазирани. Проучванията показват, че повече

...
„Хората на Острова са много ентусиазирани. Проучванията показват, че повече
Коментари Харесай

Повече от 2/3 от жителите на Острова ще се ваксинират срещу COVID-19

„ Хората на Острова са много ентусиазирани. Проучванията показват, че повече от 2/3 от тях ще се ваксинират. Първите дози са разпределени между големите болници, където ще започне ваксинацията. Жителите на старческите домове са обявени като абсолютен приоритет, защото се смята, че са най-уязвими “. Това заяви в ефира на „ Здравей, България “ по Нова телевизия кореспондентът на „ 24 часа “ в Лондон Павлина Трифонова.

Тя обясни, че една от тези ваксини може да се прехвърля между контейнери само 4 пъти. Това създавало и трудности в дистрибуцията на медикамента.

Медиците във Великобритания също ще са сред първите, които ще получат ваксината на „ Пфайзер “. Третата група пък ще е тази на хората над 80-годишна възраст. Важно било да се обясни на обществото как да премине през този процес.

„ Сложната схема за пренасяне на контейнерите затруднява трансферите. Възможно е това да доведе до проблеми. Контролният орган в страната оцени не само ваксината, но и методите на доставка, за да не може никой да каже, че ваксината не е качествена “, разказа Павлина в сутрешния блок " Здравей, България ".

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16334  Ваксините против COVID-19 във Англия към този момент идват в лечебните заведения Ваксините против COVID-19 във Англия към този момент идват в лечебните заведения  В Плевен също стартира набирането на кръвна плазма В Плевен също стартира набирането на кръвна плазма  От през днешния ден магазините в Австрия още веднъж работят От през днешния ден магазините в Австрия още веднъж работят
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР