Хиляди украинци се възмутиха от кафе на президента на страната

...
Хиляди украинци се възмутиха от кафе на президента на страната
Коментари Харесай

Кафе на президента ядоса украинци

Хиляди украинци се възмутиха от кафе на президента на страната Володимир Зеленски, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8894
Държавният глава вчера е посетил заведение за обществено хранене в източния град Хмелницки. Той заедно с няколко придружаващи го лица е седнал във вътрешната част на кафенето.

Гневът от постъпката на Зеленски е бил предизвикан от факта, че на кафенетата, ресторантните и баровете е било разрешено да приемат и обслужват клиенти само в откритите си части.

Президентът на Украйна е заявил, че е посетил заведението по покана на собственика. " Аз съм готов да понеса последиците, ако съм нарушил правилата, въведени за ограничението на разпространението на COVID-19 ", е казал той.

Първият случай на заразата в Украйна е бил регистриран на 3 март 2020 г. На 25 същия месец властите в Киев са въвели извънредно положение на територията на цялата източноевропейска страна.

Антирекорд в Украйна за заразени с коронавирус за денонощие

Постепенното вдигане на ограниченията е започнало на 11 май. Тогава е било постановено закритите части на заведенията да бъдат отворени за клиенти на 5 юни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8894  Още един английски министър е инфектиран с ковид? Още един английски министър е инфектиран с ковид?  Съединени американски щати подариха още 150 респиратора на Русия Съединени американски щати подариха още 150 респиратора на Русия  Пандемията от ковид във Финландия затихва Пандемията от ковид във Финландия затихва
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР