Фронтменът на Д2 Деян Каменов - Дидо определено е каръкът

...
Фронтменът на Д2 Деян Каменов - Дидо определено е каръкът
Коментари Харесай

Разбиха Дидо от Д2 във „Фермата“

Фронтменът на Д2 Деян Каменов - Дидо определено е каръкът в битките за седмичен шеф в този сезон на предаването „ Фермата “. Вече три поредни пъти музикантът става претендент за поста, но лошият късмет му пречи да стигне до победа, пише " Монитор ".

След като отпадналият на дуела Митко посочи Дидо за фермер на седмицата, рокаджията влезе в надпревара с емигрантката Росица, която бе изборът на екипа на шоуто. Двамата трябваше да се борят в три битки, но след първите две, които приключиха с категорична победа за нахаканата дама, тя си извоюва заветната титла.

Да ръководи стопанството беше мечта за Роси и тя най-накрая я постигна. Още с първата си реч емигрантката обяви, че с поемането на властта иска да покаже друга страна от себе си - че не е толкова лоша, за каквато я мислят. След което заяви, че като неин предшественик на поста, Роман е изкарал тежка седмица, затова тази ще го остави да си почива.

Роси беше избрана като един от тазседмичните претенденти за фермер на седмицата на принципа на играч с най-много победи от елиминационни дуели, подобно на Симеон. На арената тя победи първо внучката на последния шеф на УБО - Гергана, а след нея и сервитьорката от село Кула Радилена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР