Фризьори и бръснари от Неапол организираха оригинален протест срещу решението

...
Фризьори и бръснари от Неапол организираха оригинален протест срещу решението
Коментари Харесай

Фризьори и бръснари работиха безплатно на централен неаполски площад в знак на протест срещу властите

Фризьори и бръснари от Неапол организираха оригинален протест срещу решението на италианските власти фризьорските салони да не отварят врати през май заради епидемията от коронавируса, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6950
Фризьорите и бръснарите протестираха като подстригваха и бръснеха безплатно клиенти на площад Бовио в града.

Леко покачване на смъртните и новите случаи на заразени с COVID-19 в Италия

Протестът се състоя пред сградата на търговската камара. Фризьорите-демонстранти бяха с маски, ръкавици и дори предпазни шлемове. Техните клиенти също бяха с маски. Подстригването ставаше при спазване на физическата дистанция.

Така фризьорите искаха да покажат на властите, че ако отворят салоните, няма да има риск за клиентите от зараза. Те настояват за незабавно отваряне и казват, че в противен случаи фризьорите ще почнат да работят нелегално и да обикалят домовете на хората, като това ще увеличи риска от зараза за техните клиенти.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6950  Сексолог: Ще се наложи да се лишите от някои удоволствия след COVID-19 Сексолог: Ще се наложи да се лишите от някои удоволствия след COVID-19  За последното денонощие - 2188 случая на заразяване с COVID-19 и 84 нови жертви в Турция За последното денонощие - 2188 случая на заразяване с COVID-19 и 84 нови жертви в Турция  Арести в Берлин по време на опит за митинг против ограниченията за изолираност Арести в Берлин по време на опит за митинг против ограниченията за изолираност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР