Френското правителство планира въвеждането на едномесечна национална карантина като средство

...
Френското правителство планира въвеждането на едномесечна национална карантина като средство
Коментари Харесай

Франция планира едномесечна национална карантина за борба с коронавируса?

Френското правителство планира въвеждането на едномесечна национална карантина като средство за борба с увеличаващия се брой случаи на заразяване с коронавирус, съобщи френската телевизия Бе Еф Ем (BFM), цитирана от Ройтерс.

Според телевизията карантината може да влезе в сила в полунощ срещу четвъртък, предаде БТА.

Френският президент Еманюел Макрон ще направи телевизионно обръщение в сряда. От кабинета му не са пожелали да коментират дали Макрон ще обяви тогава подобна мярка.

Според Бе Еф Ем планираната карантина ще бъде " по-гъвкава " в сравнение със строгите ограничения на придвижването, въведени във Франция през март тази година.



Вчера във Франция бяха регистрирани над 26 хиляди новозаразени, но ден по-рано беше поставен печален рекорд от 52 хиляди случая на коронавирус за едно денонощие.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13960  СЗО регистрира рекорден седмичен брой новозаразени с ковид в света СЗО регистрира рекорден седмичен брой новозаразени с ковид в света  Пик на болестта с ковид в Русия, маските са наложителни на публични места Пик на болестта с ковид в Русия, маските са наложителни на публични места  Голям брой смъртни случаи от ковид във Англия Голям брой смъртни случаи от ковид във Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР