Френското правителство обяви днес увеличение с 45 до 100 милиарда

...
Френското правителство обяви днес увеличение с 45 до 100 милиарда
Коментари Харесай

Франция увеличава два пъти спасителния си план до 100 милиарда евро

Френското правителство обяви днес увеличение с 45 до 100 милиарда евро на спасителния си план за кризата с коронавируса и увеличение на извънредните разходи за здравеопазване с 2 до 7 милиарда евро през тази година, предаде Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4850
Това съобщиха в интервю за в. " Ле-з-еко " мнистрите на икономиката Брюно Льо Мер и на публичните дейности и финанси на Франция Жералд Дарманен. Те ще представят следващия проектобюджет с изменения идната седмица на заседание на министерския съвет.

Франция ще удължи карантинните мерки

Френското правителство вече очаква спад на брутния вътрешен продукт (БВП) на Франция с 6 процента тази година под въздействието на кризата от Ковид-19. Според двамата министри в резултат на тази безпрецедентна от 1945 година рецесия и на въведените мерки бюджетният дефицит ще нарасне до 7,6 на сто от БВП, а външният дълг ще скочи до 112 на сто от БВП през 2020 година.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4850  Стотици арестувани в Турция за далавера в разгара на ковид Стотици арестувани в Турция за далавера в разгара на ковид  Израелски имунолог дава пояснение за високата смъртност от ковид Израелски имунолог дава пояснение за високата смъртност от ковид  Ръст на инфектираните и умрелите от COVID-19 в Нидерландия и Швейцария Ръст на инфектираните и умрелите от COVID-19 в Нидерландия и Швейцария
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР