Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Малко е вероятно французите да могат да пътуват в чужбина това лято, обяви Макрон

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на заяви, че е малко вероятно французите да могат да пътуват в чужбина това лято, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7252
Според Макрон дори пътуванията в Европа може да бъдат ограничени, за да бъде намалена опасността от завръщане на епидемията от коронавируса.

Френска болница откри случай на COVID-19 от декември миналата година

" Твърде рано е да се каже дали ще можем да отидем на ваканция. Мога да кажа, че ще ограничим международните пътувания, дори по време на лятната почивка ", изтъкна френският лидер.

Очаква се Франция да излезе от карантината заради коронавируса на 11 май. На французите ще им бъде разрешено да пътуват на разстояния до 100 км от домовете си, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7252  Вирус за бързи облаги! Вирус за бързи облаги!  Индия приготвя всеобщо репатриране на хиляди свои жители Индия приготвя всеобщо репатриране на хиляди свои жители  Бавария съживява туризма в края на май Бавария съживява туризма в края на май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР