Френски ученици се връщат днес в класните стаи след двумесечна

...
Френски ученици се връщат днес в класните стаи след двумесечна
Коментари Харесай

Учениците във Франция се връщат днес в класните стаи

Френски ученици се връщат днес в класните стаи след двумесечна карантина, съобщи Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7805
Властите казват, че 86 процента от предучилищните и началните училища подновяват работа тази седмица. Повечето училища в страната отварят днес, а в Париж това ще стане в четвъртък.

В класната стая може да има по 10 деца за предучилищните и 15 за останалите учебни заведения. Учениците трябва да спазват дистанция и да си мият ръцете по няколко пъти на ден. Учителите трябва да носят маски.

Присъствието в училище не е задължително. Правителството разреши на родителите да оставят децата си вкъщи заради страха от коронавируса в една от най-тежко засегнатите страни в света.

Прогимназиите в някои региони с по-малко случаи на Ковид-19 ще отворят следващата седмица. За гимназиите още не е обявена дата.

Към днешна дата във Франция са регистрирани 140 000 инфекции с Ковид-19 и 26 000 смъртни случая, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7805  Европейска комисия призоваза координация в налагането на карантина за пътуващите Европейска комисия призоваза координация в налагането на карантина за пътуващите  Няма новозаразени с ковид в Черна гора, болните са единствено 21 Няма новозаразени с ковид в Черна гора, болните са единствено 21  Данаил Кирилов: Ако кабинетът афишира изключителна епидемиологична конюнктура, ограниченията ще се бавят Данаил Кирилов: Ако кабинетът афишира изключителна епидемиологична конюнктура, ограниченията ще се бавят
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР