Френските здравни власти съобщиха за 509 нови смъртни случая на

...
Френските здравни власти съобщиха за 509 нови смъртни случая на
Коментари Харесай

509 нови смъртни случая на заразени с новия коронавирус във Франция

Френските здравни власти съобщиха за 509 нови смъртни случая на заразени с коронавируса в страната. Общата бройка възлиза на 4032 починали, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3678
Данните на правителството, съобщавани ежедневно, са тези на смъртните случаи в болници, но властите казаха, че много скоро ще могат да събират данни и за смъртните случаи в старчески домове, като това може да доведе до голямо увеличение на регистрираните смъртни случаи.

Смъртните случаи от коронавирус в Европа са над 30 000

Броят на заразените във страната е 56 989.

Когато излизат от домовете си, французите трябва да разполагат с документ, който да удостоверява целта на излизането им, като то е разрешено само по следните причини: отиване до магазина, отиване на работа и по медицински причини. От 17 март, когато започна карантината, полицаите са наложили 359 000 глоби за нарушаване на мерките, каза вътрешният министър по-рано днес.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3678  СЗО изрази безпокойствие от ескалацията на смъртните случаи на инфектирани с COVID-19 СЗО изрази безпокойствие от ескалацията на смъртните случаи на инфектирани с COVID-19  Коронавирусът лиши живота на международен водещ вирусолог Коронавирусът лиши живота на международен водещ вирусолог  Жестоки наказания за нарушение на карантината в Русия Жестоки наказания за нарушение на карантината в Русия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР