Френските здравни власти съобщиха днес за 365 нови смъртни случая

...
Френските здравни власти съобщиха днес за 365 нови смъртни случая
Коментари Харесай

Нови 365 смъртни случая от коронавирус във Франция

Френските здравни власти съобщиха днес за 365 нови смъртни случая от коронавирус, с което общият им брой достигна 1696, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2720
Нарастването на броя на починалите е повишение с 27 процента на дневна база и бележи увеличение спрямо вчера, в момент когато страната вече втора седмица е под карантина. Официалните данни включват само починалите в болници, но властите казаха, че скоро ще могат да събират данни за смъртните случаи в старческите домове, което вероятно ще доведе до голямо нарастване на регистрираните починали от болестта.

Броят на починалите от COVID-19 в Италия се увеличи с 662 души

На пресконференция директорът на здравната служба Жером Саломон каза, че броят на заразените е нараснал до 29 155, което е скок с 16 процента за денонощие.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2720  Турски лекари за ковид: Турски лекари за ковид: " Чакат ни още по-лоши дни "  Проговори лекарка от Пета МБАЛ, заразила се с COVID-19 Проговори лекарка от Пета МБАЛ, заразила се с COVID-19  Мъж облиза рафтовете в магазина, снабди се с обвиняване в тероризъм Мъж облиза рафтовете в магазина, снабди се с обвиняване в тероризъм
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР