Френските здравни власти съобщиха днес за 365 нови смъртни случая

Френските здравни власти съобщиха днес за 365 нови смъртни случая ...

Нови 365 смъртни случая от коронавирус във Франция.


Френските здравни власти съобщиха днес за 365 нови смъртни случая от коронавирус, с което общият им брой достигна 1696, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2720
Нарастването на броя на починалите е повишение с 27 процента на дневна база и бележи увеличение спрямо вчера, в момент когато страната вече втора седмица е под карантина. Официалните данни включват само починалите в болници, но властите казаха, че скоро ще могат да събират данни за смъртните случаи в старческите домове, което вероятно ще доведе до голямо нарастване на регистрираните починали от болестта.

Броят на починалите от COVID-19 в Италия се увеличи с 662 души

На пресконференция директорът на здравната служба Жером Саломон каза, че броят на заразените е нараснал до 29 155, което е скок с 16 процента за денонощие.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


  Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2720 Турски лекари за коронавируса: "Чакат ни още по-лоши дни" Турски лекари за коронавируса: "Чакат ни още по-лоши дни" Проговори лекарка от Пета МБАЛ, заразила се с COVID-19 Проговори лекарка от Пета МБАЛ, заразила се с COVID-19 Мъж облиза рафтовете в магазина, сдоби се с обвинение в тероризъм Мъж облиза рафтовете в магазина, сдоби се с обвинение в тероризъм
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg