Френската първа дама Брижит Макрон ще се самоизолира за седем

...
Френската първа дама Брижит Макрон ще се самоизолира за седем
Коментари Харесай

Брижит Макрон се самоизолира, след като контактува с човек с коронавирус

Френската първа дама Брижит Макрон ще се самоизолира за седем дни, защото е била в контакт с човек, дал положителна проба за COVID-19, съобщи днес офисът на френския президент Еманюел Макрон, предаде БТА.

" Брижит Макрон е имала контакт на 15 октомври, четвъртък, с човек, дал положителна проба за COVID-19 днес, 19 октомври, и проявил симптоми на заболяването ", се казва в изявлението.



" В съответствие с препоръките на здравните власти тя ще се самоизолира в продължение на седем дни. Към настоящия момент Брижит Макрон няма симптоми на заболяването ", заявиха от офиса на президента.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13504  Паралелка от гимназия в Казанлък е под карантина поради възпитаник с ковид Паралелка от гимназия в Казанлък е под карантина поради възпитаник с ковид  Заразените с ковид в Португалия надвишиха 100 000 Заразените с ковид в Португалия надвишиха 100 000  Израел ни вкара в „ алената зона “ поради покачвания брой инфектирани с COVID-19 Израел ни вкара в „ алената зона “ поради покачвания брой инфектирани с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР