Френската държавна програма за субсидиране на принудителното излизане в отпуск

...
Френската държавна програма за субсидиране на принудителното излизане в отпуск
Коментари Харесай

Субсидирането на принудителните отпуски във Франция ще струва над 20 млрд. евро

Френската държавна програма за субсидиране на принудителното излизане в отпуск ще струна над 20 милиарда евро (21,73 милиарда долара), съобщи днес министърът на трудна Мюриел Пенико, цитирана от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4790
Пенико каза, че 628 000 компании и асоциации са пуснали в принудителен отпуск близо 7 милиона служители по тази програма, която предвижда държавата да възстанови на фирмите до 84 процента от заплатите на служителите им в принудителен отпуск.

Франция ще удължи карантинните мерки

Разходът на държавата и държавния фонд за безработица Юнедик (Unedic) ще бъде според мен над 20 милиарда евро, каза Пенико в ефира на телевизия Бе Еф Ем, предаде БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4790  Започна срещата на премиера с патриарх Неофит Започна срещата на премиера с патриарх Неофит  Италия може да анулира някои от ограниченията против COVID-19 в края на април Италия може да анулира някои от ограниченията против COVID-19 в края на април  Вирусолог изясни на какво се дължи ненавлизането на вируса Вирусолог изясни на какво се дължи ненавлизането на вируса
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР