Франция ще предостави финансови стимули в размер на 4 милиарда

...
Франция ще предостави финансови стимули в размер на 4 милиарда
Коментари Харесай

Франция ще подкрепи стартъпи с 4 млрд. евро заради коронавируса

Франция ще предостави финансови стимули в размер на 4 милиарда евро за подкрепа на ликвидността на стартиращите компании (стартъпи) поради пандемията от коронавируса, заяви в сряда държавният секретар на страната за цифровия сектор Седрик О.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2347
" Обявяваме конкретен план за подкрепа на ликвидността на стартиращите компании. Общо това ще бъде план за 4 милиарда евро ", заяви той пред Radio Classique.

Във вторник френският министър на икономиката и финансите Бруно Льо Мер каза, че правителството е готова да подкрепи засегнатите от коронавирус компании в цялата страна, като добави, че ще бъде съставен списък на фирмите, които могат да получат подкрепата.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2347  Млад мъж избяга от карантината си в Свищов Млад мъж избяга от карантината си в Свищов  ДР Конго затваря границите си и афишира изключително състояние поради ковид ДР Конго затваря границите си и афишира изключително състояние поради ковид  12 са към този момент смъртните случаи в Румъния 12 са към този момент смъртните случаи в Румъния
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР