Франция съжалява за британското решение всеки пристигащ на Острова от

Франция съжалява за британското решение всеки пристигащ на Острова от ...

Франция отговаря реципрочно на Великобритания заради наложената 14-дневна карантина.


Франция съжалява за британското решение всеки пристигащ на Острова от чужбина, включително и от континентална Европа, да бъде задължен да прекара 14-дневна карантина, и обяви, че ще отговори с реципрочни мерки.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8418
Това съобщи френското вътрешно министерство, предаде БТА, позовавайки се на АФП и Ройтерс.

От 8 юни Великобритания въвежда 14-дневна карантина за всички лица, пристигащи от чужбина

Припомняме, вчера британската вътрешна министърка Прити Пател каза, че ще въведе 14-дневна карантина заради COVID-19 за всички пристигащи от чужбина в страната от 8 юни. Авиокомпаниите протестираха и предупредиха, че това ще съсипе целия отрасъл на гражданското въздухоплаване.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 8418 Две жени, лекар и социален работник, са новозаразените с COVID-19 в област Ловеч Две жени, лекар и социален работник, са новозаразените с COVID-19 в област Ловеч Разделят с прозрачни прегради шофьора от пътниците в таксито Разделят с прозрачни прегради шофьора от пътниците в таксито Ще се роди ли нова партия заради COVID-19? Ще се роди ли нова партия заради COVID-19?
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg