Франция съжалява за британското решение всеки пристигащ на Острова от

...
Франция съжалява за британското решение всеки пристигащ на Острова от
Коментари Харесай

Франция отговаря реципрочно на Великобритания заради наложената 14-дневна карантина

Франция съжалява за британското решение всеки пристигащ на Острова от чужбина, включително и от континентална Европа, да бъде задължен да прекара 14-дневна карантина, и обяви, че ще отговори с реципрочни мерки.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8418
Това съобщи френското вътрешно министерство, предаде БТА, позовавайки се на АФП и Ройтерс.

От 8 юни Великобритания въвежда 14-дневна карантина за всички лица, пристигащи от чужбина

Припомняме, вчера британската вътрешна министърка Прити Пател каза, че ще въведе 14-дневна карантина заради COVID-19 за всички пристигащи от чужбина в страната от 8 юни. Авиокомпаниите протестираха и предупредиха, че това ще съсипе целия отрасъл на гражданското въздухоплаване.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8418  Две дами, доктор и обществен служащ, са новозаразените с COVID-19 в област Ловеч Две дами, доктор и обществен служащ, са новозаразените с COVID-19 в област Ловеч  Разделят с транспарантни загради водача от пасажерите в таксито Разделят с транспарантни загради водача от пасажерите в таксито  Ще се роди ли нова партия поради COVID-19? Ще се роди ли нова партия поради COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР