Франция отменя от 15 юни ограниченията по границите си за

...
Франция отменя от 15 юни ограниченията по границите си за
Коментари Харесай

Франция отменя граничния контрол за пътуващите от ЕС от 15 юни

Франция отменя от 15 юни ограниченията по границите си за пристигащите от ЕС, съобщиха в съвместно изявление министерствата на вътрешните и външните работи на Франция, цитирани от Ройтерс.

" С оглед на благоприятното развитие на здравната обстановка във Франция и Европа и в съответствие с препоръките на Европейската комисия (от 00,00 ч.) на 15 юни Франция ще отмени всички рестрикции върху движението през вътрешноевропейските си граници (сухоземни, въздушни и морски), въведени за борба с пандемията от Ковид-19 ", се казва в съобщението.

Пътуващите от държавите членки на ЕС, както и от Андора, Исландия, Лихтенщайн, Монако, Норвегия, Сан Марино, Швейцария и Ватикана също ще могат да влизат на френска земя без ограничения, се посочва в него.
На принципа на реципрочността рестрикциите, включително двуседмичната карантина, остават в сила за границите с Испания и Обединеното кралство, се допълва в изявлението.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9252 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9252  Нови над 1000 случая на болест с ковид в Турция Нови над 1000 случая на болест с ковид в Турция  Проф. доктор Костадин Ангелов: Битката ни с COVID-19 не беше лека Проф. доктор Костадин Ангелов: Битката ни с COVID-19 не беше лека  Германския град Магдебург затвори шест учебни заведения, с цел да овладее огнище на болест от COVID-19 Германския град Магдебург затвори шест учебни заведения, с цел да овладее огнище на болест от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР