Фотографът и режисьор Виктор Димчев публикува смръзяващ коментар в личния

...
Фотографът и режисьор Виктор Димчев публикува смръзяващ коментар в личния
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Познавам хора, които се присмиваха на ген. Мутафчийски, а сега пишат жалейки за свои близки

Фотографът и режисьор Виктор Димчев публикува смръзяващ коментар в личния си профил във Фейсбук. Той признава, че познавам хора, които до преди няколко месеца са споделяли карикатури на ген. Мутафчийски, а в момента пишат жалейки за техни близки.

" Хора, които проповядваха желязна мангъровщина, а сега посещават причинени от пандемията погребения на роднини. Хора, които се смееха и присмиваха, а наскоро видях с отекли от сълзи очи. Познавам и по-опасни тъпанари, познавам и по-внятни глупци ", продължава той.



" Въобще не е трудно да си оригинален, нито прост, нито забавен в собствените ти очи, докато не срещнеш мъничко обикновена истина с тях. Извиненията от страна на разните журналисти, общественици и вдъхновители на алтернативното мислене не са задължителни - тяхното гражданско значение оттук нататък ще има значение колкото на една муха за който и да било слон ", пише още фотографът.

Познавам хора, които до преди няколко месеца споделяха карикатури на ген. Мутафчийски, а в момента пишат жалейки за...
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14036  От на следващия ден: още по-строги ограничения на пазарите в София От на следващия ден: още по-строги ограничения на пазарите в София  Носенето на маски навън към този момент е наложително и в Португалия Носенето на маски навън към този момент е наложително и в Португалия  80-годишната Баба Верче показа кое е най-опасното при всеки вирус 80-годишната Баба Верче показа кое е най-опасното при всеки вирус
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР