Фолк певицата Емилия е поредната звезда, напуснала Пайнер, съобщи самата

...
Фолк певицата Емилия е поредната звезда, напуснала Пайнер, съобщи самата
Коментари Харесай

Емилия официално напусна Пайнер, намекна за бременността си

Фолк певицата Емилия е поредната звезда, напуснала " Пайнер ", съобщи самата тя.

" С музикална компания " Пайнер " и семейство Димитрови извървяхме дълъг път заедно и си бяхме взаимно полезни, но през последните години сама контролирам, планирам и сбъдвам проектите си. Занапред предпочитам да продължа пътя си сама и за да спра всякакви спекулации, предвид моето решение, ви уверявам, че нашите взаимоотношения с фирма " Пайнер " остават все така добри. Благодаря за всичките години съвместна работа! Продължавам да работя усилено по предстоящите ми цели и нямам търпение да ги споделя с вас, както и истинската причина за отсъствието ми от всякакви публични изяви ".

Това написа в Инстаграм профила си на стори фолк звездата Емилия. По този начин 39-годишната изпълнителка намекна, че отсъствието ѝ на сцената е продиктувано не от заболяване, а от вълнуващо събитие, което е очаквано с нетърпение от нея и семейството ѝ.

`Емилия

Певицата се омъжи през 2018 г. за Жорж Башур, който вече има едно дете, а тя две от бившия си съпруг Коко Динев - Иван и Мира. Според близките на певицата, в момента тя е бременна с бебе номер 3 и това е причината да е внимателна и да избягва всякакви публични изяви.

Емилия не се появи и на поклонението на Денис Теофиков, с когото първа направи дует и бяха много близки. " Почти не излизам от вкъщи. Със семейството си стоим у дома предвид коронавирусната пандемия. Здравословно се чувствам добре, но като на всеки човек не ми харесва тази ситуация - свободата ми е ограничена. С нетърпение чакам всичко да отмине ", разкри певицата преди седмици. Емилия очаква да роди детето си в края на годината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР