Флорида днес преживя най-тежкия си ден в пандемията от новия

...
Флорида днес преживя най-тежкия си ден в пандемията от новия
Коментари Харесай

Рекорден брой починали от коронавируса във Флорида

Флорида днес преживя най-тежкия си ден в пандемията от новия коронавирус със 156 починали, което потвърждава, че този американски щат сега е новият епицентър на заразата в САЩ, предаде Франс прес.
Здравните власти на щата уточняват, че тези 156 души са починали през последните дни или седмици, но са потвърдени едва през последните 24 часа.

За днес в щата са потвърдени и 14 000 нови заразени, а хоспитализираните са се увеличили с близо 500 през последните 24 часа. За сравнение Калифорния и Тексас съобщават за по около 10 000 новозаразени на ден. Общият брой на заразените във Флорида е над 315 000.

Именно във Флорида президентът Доналд Тръмп ще бъде официално номиниран през август за кандидат на Републиканската партия за изборите на 3 ноември.
Центърът за контрол и превенция на заболяванията съобщи, че днес в САЩ са установени 67 404 нови заразени с коронавируса, като общият им брой става 3 483 832 души. Има и 947 нови смъртни случаи, с което общо стават 136 938.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10509 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10509  В Малта от една седмица няма нито един нов случай на ковид В Малта от една седмица няма нито един нов случай на ковид  Нова мярка за идващите в Латвия Нова мярка за идващите в Латвия  Европейски Съюз промени незадължителния лист от непознати страни, чиито жители да бъдат допускани през границите Европейски Съюз промени незадължителния лист от непознати страни, чиито жители да бъдат допускани през границите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР