Финландското правителство съобщи днес, че ще похарчи 100 милиона евро

...
Финландското правителство съобщи днес, че ще похарчи 100 милиона евро
Коментари Харесай

Финландското правителство ще похарчи 100 милиона евро в борбата с COVID-19

Финландското правителство съобщи днес, че ще похарчи 100 милиона евро за предпазни средства и апарати за командно дишане от юни до август, предаде още Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8500
Поръчките ще бъдат направени в рамките на борбата с коронавируса и за да има готовност за евентуален ръст на търсенето на такива продукти.

Разпространението на заразата във Финландия се забавя.

Във Финландия над 6300 станаха заразените с COVID-19

Днес властите съобщиха само за 20 нови заразени и един починал през последното денонощие. С това общият брой на случаите във Финландия достигна 6599, от които 308 са завършили фатално.

Норвегия съобщи днес само за шестима нови заразени през последното денонощие, предаде ТАСС, като се позова на националния Институт по здравеопазване.

Потвърдените случаи в страната вече са 8352. Броят на починалите остава непроменен - 235, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8500  В Дания разрешиха на трансгранични любовни двойки да се виждат В Дания разрешиха на трансгранични любовни двойки да се виждат  Броят на умрелите от COVID-19 в Швеция надвиши 4000 Броят на умрелите от COVID-19 в Швеция надвиши 4000  Испания анулира от 1 юли карантината за влизащите в страната туристи Испания анулира от 1 юли карантината за влизащите в страната туристи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР