Филоложката Александра от риалитито „Фермата“ е станала жертва на лекарската

...
Филоложката Александра от риалитито „Фермата“ е станала жертва на лекарската
Коментари Харесай

Лекар излъгал Александра от „Фермата“, че е тежко болна

Филоложката Александра от риалитито „ Фермата “ е станала жертва на лекарската мафия преди няколко години, вследствие на което е преживяла един от най-страшните и драматични моменти в живота си. Когато била 19-годишна лекар я излъгал, че страда от тежка болест и в продължение на 2-3 месеца се преструвал, че я лекува, само и само, за да й взима парите.

Александра откровено призна, че в този период тя е преминала през ада. Момичето отишло на профилактичен преглед, а новината за влошеното й здравословно състояние й паднала като гръм от ясно небе. Особено силно притеснение изпитала от факта, че трябва да сподели с майка си през какво преминава и сама за себе си да вземе решение как да се справи.

След 3 месеца ходене по мъките, Александра в крайна сметка потърсила и второ лекарско мнение. Специалистът, който я прегледал, я зарадвал с новината, че диагнозата й не е реална.

„ Това е събитието, което ме промени. Бях малка и си дадох сметка, че животът виси на косъм. След това започнах да ценя всичко, което имам, защото преживяването беше много разтърсващо за мен “, сподели Александра.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР