106-тата Битка за Пловдив завърши без победител. Локомотив и Ботев

...
106-тата Битка за Пловдив завърши без победител. Локомотив и Ботев
Коментари Харесай

Скучното 106-о пловдивско дерби завърши без победител

106-тата Битка за Пловдив приключи без победител. " Локомотив " и " Ботев " направиха нулево тъждество на стадиона в квартал " Лаута ". Срещата беше изпълнена с голям брой единоборства, само че почитателите на стадиона не се любуваха на голове.

В 12-тата минута централният нападател на " смърфовете " Анте Аралица навлезе отдясно и подаде на точката на дузпата, където Веселин Марчев с фалцов изстрел не откри вратата.

Две минути по-късно бе първата по-сериозна заплаха за гостите, когато след корнер Серкан Юсеин засече топката, само че Илко Пиргов бе на мястото си и избави тежкия удар на играча на " жълто-черните ".

24 минути след началото на мача бърза контраофанзива на " Ботев " едвам не завърши с гол. Балтанов бе с топката в своята половина, когато откри спринтиращия Жоао Пауло. Бразилецът се опита да подмине Стивън Езе и в бързината стреля, а топката мина на сантиметри от лявата греда.

Последната по-сериозна заплаха за първата част бе в 42-рата минута, когато Веселин Марчев съумя да финтира отдясно Минев и стреля към Чворович, който за миг изпусна топката, само че по-късно съумя да я хване.

През второто полувреме двата тима гледаха най-вече да не изгубят мача, в сравнение с да търсят освен това от точка. Единственото по-сериозно състояние бе в самия край, когато Стивън Петков взе изгубената топка от Аралица, приближи се до дъгата на наказателното поле и стреля към вратата, само че доста неопределено.

С равенството " Локомотив " се придвижи до седма позиция с 28 точки - на три от шестия " Верея ", само че и с мач повече, а " Ботев " резервира своето пето място с 33. В директните дуели сред двата отбора пък статистиката е безапелационна - по 38 победи за тимовете и 30-о тъждество.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР