Учителят Чингиз Бекен решил да помоли приятелката си да се

...
Учителят Чингиз Бекен решил да помоли приятелката си да се
Коментари Харесай

Зловещо отмъщение: Учител помоли приятелката си да се омъжи за него, тя му отказа, а той ѝ отряза главата

Учителят Чингиз Бекен решил да помоли приятелката си да се омъжи за него. Когато тя го отблъснала, той си отмъстил по ужасяващ и брутален начин.

Младата жена завършвала медицинския университет в Казахстан и затова решила, че сега не й е времето да сключва брак. Полицията, обаче, подозира, че решението й е било повлияно и от родителите, които не харесвали Чингиз.

Двамата седели в неговата кола, когато той й предложил. Вбесен, че момичето му отказва, той извадил нож и отрязал главата на любимата си.

След зловещото престъпление отхвърленият любим опитал да направи самоубийство и се пробол няколко пъти в корема. Преди това написал прощално писмо, в което молил да бъде погребан заедно с мъртвата жена.

Вместо това бил спасен и свършил в болницата в сериозно, но стабилно състояние. След като бъде изписан, ще бъде преместен в ареста.

За тежкото престъпление може да получи минимум 15 години затвор. Той не може и да отрече вината си, защото в писмото си на прощаване описал точно какво е извършил.

Тялото на обезглавената жена било намерено в колата, паркирана на километри от жилището на Чингиз.

" Родителите й бяха против този брак. Но защо трябваше да я убива? Те все пак се обичаха, нищо подобно не сме очаквали ", признава съседка на младата жена.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР