Учени от Сингапур разработват универсална ваксина против новия коронавирус, която

...
Учени от Сингапур разработват универсална ваксина против новия коронавирус, която
Коментари Харесай

В Сингапур разработват ваксина, която се изменя при мутация на коронавируса

Учени от Сингапур разработват универсална ваксина против новия коронавирус, която може да бъде модифицирана в рамките на три седмици в случай на мутация на вируса, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8225
Лин Сянлан, ръководител на местната компания " Еско астер ", каза пред в. " Стрейтс таймс ", че учените се опитват да съединяват антитела, изработвани при въздействие на коронавируса с протеиновата база на вируса на грипа.

Може ли организмът ни сам да пребори COVID-19?

Той уточни, че в " в случай на мутация на коронавируса, ваксината ще позволи на учените в период от две-три седмици да съвместят антителата от нововъзникналия щам ".

Очаква се след два месеца ваксината да бъде изпробвана върху животни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8225  Испания не пусна трима германци в страната, като се базира на рестриктивните мерки поради ковид Испания не пусна трима германци в страната, като се базира на рестриктивните мерки поради ковид  Kитай дава дотации на земеделците, които се откажат да отглеждат диви животни Kитай дава дотации на земеделците, които се откажат да отглеждат диви животни  Положителна проба за COVID-19 затвори районното министерство Положителна проба за COVID-19 затвори районното министерство
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР