Учени от Сингапур представиха портативен експресен тест, позволяващ да се

...
Учени от Сингапур представиха портативен експресен тест, позволяващ да се
Коментари Харесай

Тест в Сингапур открива антитела срещу коронавируса за 15 минути

Учени от Сингапур представиха портативен експресен тест, позволяващ да се определи наличието на антитела срещу коронавируса само за 15 минути, предаде ТАСС, позовавайки се на компанията-разработчик " Байомедикълс Ейша Пасифик ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10776
" Тестът ASSURE открива антитела, произведени от имунната система на човека в отговор на действието на вируса SARS-CoV-2. Точните резултати се получават в рамките на 15 минути ", се посочва в направеното от компанията изявление.

Израелски тест открива Covid-19 за половин минута

В съобщението се отбелязва, че за получаването на резултатите е необходимо малко количество кръв. Тестът вече има предварително одобрение от органите за производство и дистрибуция в страната, отбеляза БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10776  Италия постанова карантина на всички идващи от България и Румъния Италия постанова карантина на всички идващи от България и Румъния  Извънредното състояние в Молдова бе удължено до 31 август Извънредното състояние в Молдова бе удължено до 31 август  Стремим се към първо място по тъпота! Стремим се към първо място по тъпота!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР