Утре, 4 януари, на летище София ще пристигне втората доставка

...
Утре, 4 януари, на летище София ще пристигне втората доставка
Коментари Харесай

Втората доставка ваксини идва утре

Утре, 4 януари, на летище София ще пристигне втората доставка от ваксини на Pfizer/BioNTech за България, съобщиха от прес службата на правителството.

Очаквасе то да стане в 7:00 ч. на адрес ул. „ Мария Атанасова “ №5, зад сградата на Ръководство на Ръководство на въздушното движение (РВД). Там ще може да се заснеме пристигането на ваксините в логистичния център, откъдето те ще бъдат разпределени до всички точки на страната.

След приемането на ваксините, между 8:30 ч. и 9:00 ч. министърът на здравеопазването проф. д-р и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по лекарствата маг. фарм. Богдан Кирилов ще дадат брифинг за медиите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17723  Новият вариант на ковид към този момент и в Румъния? Новият вариант на ковид към този момент и в Румъния?  Черна статистика от Съединени американски щати Черна статистика от Съединени американски щати  Борис Джонсън може да затегне още ограниченията в Англия Борис Джонсън може да затегне още ограниченията в Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР