Утре, 26 декември, между 7.00 ч. и 8.00 ч. в

...
Утре, 26 декември, между 7.00 ч. и 8.00 ч. в
Коментари Харесай

Ваксините пристигат утре

Утре, 26 декември, между 7.00 ч. и 8.00 ч. в България ще пристигнат първите ваксини срещу COVID-19, обявиха от Министерството на здравеопазването.

Здравният министър обяви със заповед, че от 27.12.2020 г. стартира имунизационна кампания срещу COVID-19 на територията на цялата страна. Кампанията се организира от регионалните здравни инспекции, а имунизациите се извършват от лекари в лечебни заведения за извънболнична и болнична медицинска помощ, регионални здравни инспекции, от лекари в специализирани структури на Министерство на вътрешните работи и Министерство на отбраната и от нарочно създадени за целта имунизационни мобилни екипи.



При необходимост в имунизационните екипи ще се включат и медицински специалисти от центровете за спешна медицинска помощ и здравните кабинети в детските градини и училищата или от други лечебни заведения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17340  Хирурзи от Плевен: Ваксината е пътят, който би трябвало да следваме Хирурзи от Плевен: Ваксината е пътят, който би трябвало да следваме  В хотелите в Турция няма да се позволен новогодишни празненства В хотелите в Турция няма да се позволен новогодишни празненства  Британски бойци оказват помощ за почистване на задръстването от камиони Британски бойци оказват помощ за почистване на задръстването от камиони
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР