Утрешното заседание на парламента, на което трябваше да бъде обсъдена

...
Утрешното заседание на парламента, на което трябваше да бъде обсъдена
Коментари Харесай

Отменят утрешното заседание на парламента за бюджета

Утрешното заседание на парламента, на което трябваше да бъде обсъдена актуализацията на бюджета, се отменя. Това стана ясно след проведения председателски съвет в Народното събрание.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3597
Лидерите на парламентарните групи са обсъдили и идеята за дистанционно заседание, но окончателно решение ще бъде прието, след като станат известни резултатите от пробите за коронавирус на всички народни представители.

Тестването се наложи, след беше съобщено, че депутатът от ДПС Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва е заразен с COVID-19.

Депутат заразен с COVID-19

След съобщението, че д-р Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва е с положителен тест за коронавирус, стана ясно, че заседанията на парламентарните комисии по бюджет и финанси и по енергетика, насрочени за днес, няма да се проведат.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3597  Изгониха доктор от бензиностанция, имал азиатски черти Изгониха доктор от бензиностанция, имал азиатски черти  Момиче разплака Бургас с осъществяването си на цигулка в чест на лекарите Момиче разплака Бургас с осъществяването си на цигулка в чест на лекарите  В Нидерландия още веднъж бе позволена продажбата на марихуана В Нидерландия още веднъж бе позволена продажбата на марихуана
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР